anda Inginkan Anak Anda Minat Mempelajari Matematik?

Jom Cuba Kelas Kami Berdekatan Yang Berada Kawasan Anda.

Daftar Kelas Percubaan Disini

apa Kata Ibu-Bapa

Anak kata stop 10 tambah ni laju je dpt jawapan.. Tiba2 je dah sampai 10, terus dpt jawapan.Kalau teknik asas pun mudah dan menarik, teknik pro mesti lagi menarik
Linda Sabri
Parent
Banyak perkara baru yang diorang belajar. Daripada kelas pentagon sifir sampailah kelas pentagon congak.. Pssst..yang paling best Qiesya Omeyra praktis mengajar kat adik-adik dia tau.. MasyaAllah. what a great work
Nafi Ejal
Parent

Keistimewaan Pentagon Math

Memecahkan “mind block”

Membuka minda anak kita bahawa Matematik merupakan subjek yang mudah & seronok melalui formula & permainan matematik yang menarik.

Kuasai Sifir

Anak seawal usia 6 tahun akan dapat menguasai Sifir 0 hingga Sifir 99 dengan teknik yang mudah, cepat & menyeronokkan.

Congak Je

Anak kita akan mampu untuk menjawab soalan Matematik tanpa menulis apa-apa.

Kreatif dan Yakin

Anak kita akan dilatih berfikiran secara kreatif & membina keyakinan untuk menjawab soalan Matematik.

Modul Pembelajaran Berkualiti

Pentagon Math dihasilkan oleh Che Man & Sir Edy yang mempunyai pengalaman lebih dari 16 tahun dalam bidang Matematik & merupakan Math Coach kepada cucu Sultan Brunei (2019).

Pecapaian Kami

0
Cawangan Di Nusantara
0
Modul Telah Terjual
0
Tahun Pengalaman
0
Pelajar Di Nusantara

Program Yang Ditawarkan

Pentagon Math Centre adalah pusat pengajian yang menumpukan kepada pembelajaran  asas dalam matematik  iaitu konsep tambah, tolak, darab dan bahagi yang diselesaikan dalam kaedah congak , seronok dan menarik.

Playtime Pentagon Math adalah program khas kuasai sifir 0 sehingga sifir 9 seawal usia di centre-centre Pentagon Math dan juga di cawangan Al Baghdadi Playtime Centre sahaja

Pentagon Math Ambassador adalah barisan tenaga pengajar/tutor terlatih yang menumpukan kepada pembelajaran  asas dalam matematik secara congak dan juga pengajaran program playtime pentagon math dalam kelompok yang kecil.

Ingin Menjadi Usahawan Pentagon Math?

Jom Sertai Taklimat Usahawan Pentagon Math. Klik Butang Dibawah Untuk Sertai.

daftar kelas percubaan Percuma

Beri kami peluang untuk membantu anak anda meminati subjek matematik. Daftarkan anak ke sesi percubaan PERCUMA kami.

Galeri

Hubungi Kami

Sila Isi Borang Pertanyaan Dibawah

Wisma Al Baghdadi, Selayang 18, Persiaran 3, Bandar Baru Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor.

019-370 2860

Follow kami di

Tentang Kami

Pentagon Math ditubuhkan atas landasan untuk menggabungkan kehebatan ilmu Matematik dengan keajaiban mukjizat Al-Quran. Kami sudah bergerak aktif berkongsi ilmu dan memperjuangkan kehebatan Matematik sejak tahun 2011 di Malaysia, Brunei dan Indonesia.

Visi Kami

Membuka minda anak bahawa subjek Matematik merupakan subjek yang seronok dan mudah.

Misi Kami

Memartabatkan ilmu Matematik berteraskan Al-Quran bagi melahirkan anak-anak genius selaras dengan minda Cendekiawan dahulu.

Objektif

Menyediakan program-program pendidikan Matematik yang inovatif dalam memenuhi keperluan pendidikan asas Matematik dan sebagai persediaan melangkah ke alam persekolahan. Melatih anak supaya dapat mencongak kiraan-kiraan mudah bagi melancarkan proses menjawab soalan Matematik.